Vad är Ayurvedisk Tantramassage?

Massage är en form av kroppsarbete känt för dess helande och energistyrkande effekt. När det utförs korrekt av en skicklig och utbildad utövare rör sig tantramassagen förbi det fysiska riket och kan föra en person till ett djupare medvetenhetstillstånd och närmare sitt andliga jag. Massagen är rotad i den mest grundläggande och underliggande principen för Tantra – ENERGI.

Tantra ser på allt i naturen som energier som vibrerar i olika takter och manifesterar sig på många sätt, till exempel materia, utrymme, tid, krafter, människor, djur och föremål. Harmoni och frid är resultatet av att energi står i balans och möjligör att livet flyter utan begränsning. Ofta, på grund av olika orsaker, blir de energier som utgör människokroppen obalanserade. Detta leder till ohälsa, sömnlöshet, tröghet, smärta, distraktion och många andra oönskade resultat, även otillfredsställande sexuell prestation.

 

Massagen minskar spänning, stress och ångest

Med en traditionell indisk massageritual hjälper jag dig att släppa vardagen och får din kropp att slappna av djupt och bli redo för en ny upplevelse. Jag använder teknik från svensk djupvävnadsmassage, traditionell indisk ayurvedamassage, zonterapi, thailändsk massage och energi från kroppsarbete samt chakrastimulans. Under den första delen av massagen tar jag bort den stress som samlats i dina muskler. Jag kommer att lindra all din spänning och få dig att känna dig avslappnad och bekväm. Jag använder mellanhårt och mjukt tryck för att arbeta på rygg, axlar, skinkor, ben, axlar, bröstkorg, mage och fötter. Tantrisk massage öppnar och aktiverar samtliga chakra och genom att flytta energi genom dem påbörjas en läkningsprocess som avblockerar det som hindrar ditt sanna jag att blomma i passion fysiskt och mentalt.

Genom att använda gamla indiska tantriska traditioner och kombinera dem med naturlig känslighet tillgodoser jag behoven hos varje individ som helhet. Fysiskt sett blir snäva och spända muskler avslappnade vilket förbättrar blodcirkulationen, funktionen av nervsystemet och generell rörlighet. Detta ökar kroppens vätskeflöde och kan lindra många nära och långvariga sjukdomar som ryggsmärta, artrit, hormonobalans och sömnlöshet.

På en känslomässig nivå kan massage ge den omtänksamma, icke påträngande kontakt vi alla längtar efter. Detta lugnar sinnet, minskar stress och får oss att känna oss älskade igen. På en djupare nivå kan massage frigöra oss ifrån den personliga historia som vi har lagrat i våra kroppsvävnader. Detta kan leda till kraftfulla förändringar i vår energi och ge en vital alkemisk ingrediens i varje persons utveckling.